PRIMON

PRIMON Szerver

 


Ez a verzió egyesíti a kisebb verziók valamennyi tulajdonságát egy komplex rendszerben. Kimondottan nagyvállalati környezetbe szánt megoldás. A felhasználó által üzemeltetett szerveren futó PRIMON szoftver biztosítja a vezérelt nyomtatást illetve a dokumentum kezeléssel szemben támasztott szinte valamennyi követelménynek meg tud felelni, legyen az szkennelés megadott cél helyre (mappa, mailbox stb.), e-fax vagy mobil eszközzel történő nyomtatás.
 
A kártyás azonosítás és a szerveren történő autentikációnak köszönhetően a nyomtatási feladatok azon a készüléken kerülnek kinyomtatásra, ahol a felhasználó azonosítja magát (follow me funkció). A már említett készülékekbe beépített IWS alkalmazás és a tablet egyszerűségű kezelőfelület különös jelentőséggel bír a nagyvállalati, akár multikulturális, többnyelvű környezetben.
 
Automatikus számláló- és hibajelentés, webes felületen keresztül beállítható jogosultságok, nyelvek, riportok, adat exportok fent említettekkel együtt nemcsak belsőségeiben, hanem külső megjelenésükben is hozzásegítenek egy korszerűen működő vállalat megteremtéséhez.


KINEK ajánljuk?

  • Bármilyen méretű és tagoltságú intézménynek
  • Azoknak, akik teljesen átfogó és komplex nyomtatási és dokumentumkezelő megoldást szeretnének

MIÉRT jó?

  • Vezérelt nyomtatás, komplex dokumentumkezelés
  • Teljesen egyedi riportok és exportálható állományok
  • Komplex hierarchiák és akár egyedi fejlesztések
  • Nem szükséges alszerver telepítése