PRIMON

Egyéb szoftvereink

Ügyfélközpontú filozófiánkat szem elõtt tartva fejlesztettük ki többi termékünket is, és továbbra is csak magas minõségû, megbízható és precíz szoftvereket kívánunk elõállítani.
Ügyfeleink elégedettsége és partnereink igénye a megbízható szoftverekre sarkallt minket arra, hogy termékportfóliónkat beléptetõ és vállalatirányítási rendszerekkel is bõvítsük.

IDMON beléptetõ szoftver:

Az IDMON a Colorspectrum Kft. megoldása az ügyfelek munkarendjéhez és munkakörnyezeti igényeihez kapcsolódó mozgások és ajtóhasználatok kezelésére. Lehetõvé teszi, hogy a munkahely dolgozói automatikus ajtónyitó/beléptetõ rendszereken keresztül férhessenek hozzá a feladataikhoz szükséges helyiségekhez.
A mozgások, a foglalások szervezeti hierarchia szerinti on-line lekérdezése biztosítja, hogy valós képet kaphassunk a munkahelyiségekre vonatkozó igényekrõl. A messzemenõkig integrálódó informatikai rendszer, összekapcsolható más monitoring és vállalatirányítási szoftverekkel. Akár olyan speciális területek egyedi elvárásai is teljesíthetõk, mint oktatási intézmények teremkiosztása, vagy pénzügyi/magas biztonsági fokot elváró intézmények belsõ jogosultság kezelése.

Vállalatirányítási rendszer:

A Colorspectrum Kft. a felhasználói igényeknek megfelelve kifejlesztett és folyamatosan továbbfejleszt egyedi vállalatirányítási szoftvereket. A cég saját programozói kapacitása lehetõvé teszi, hogy rugalmas, a valós környezetnek és az igényeknek költséghatékonyságban megfelelõbb képességû rendszer kerüljön kialakításra. A szoftver modulárisan is felépíthetõ, az elvárások szerint kerülhetnek a már mûködõ vállalati környezetbe a modulok, modernebb megoldásokkal felváltva, illetve kiegészítve az aktuális rendszereket.

Speciális fejlesztések:

Partnereink számára az általunk szállított szoftverekhez, illetve azoktól is függetlenül rendelkezésre állunk fejlesztõi kapacitásainkkal. A szállított rendszerek megszemélyesítésére, egyedi igényekhez formálásra, illetve integrálására felkészült fejlesztõi és üzemeltetõi erõforrások segítségével nemcsak egy dobozos termék, hanem a megrendelõ számára készített egyedi szoftver kerülhet átadásra. Egyedi rendszerkapcsolati modulok, lekérdezések és bõvített képességek kerülhetnek bele az alkalmazásokba, amik egyszerûsíthetik, illetve automatizálhatják a futó folyamatokat.